Hanneke WillekesEigenaar van instruMENS, trainer en trainingsacteur
Tijdens haar opleiding Vaktherapeut Drama heeft zij zich gespecialiseerd in dit vakgebied door haar stages en door keuze minoren. De combinatie van psychologische kennis en modellen, gespreksvaardigheden en dramatische werkvormen zijn een prachtig middel voor verandering. Dit komt samen binnen instruMENS: Kennis en doen!

Als trainingsacteur speelt Hanneke geen rol of een typetje, maar speelt zij gedrag. Binnen haar spel is zij naturel, waardoor de gespeelde situatie geloofwaardig is. Het leereffect van de deelnemer wordt bewerkstelligd door feedback momenten en door het samenspel met de trainer.

Als trainingsacteur heeft Hanneke onder andere ervaring bij Training Agressie Preventie van GGZ Fryslân, assessments en trainingen Stenden Hogeschool, regiemodel en trainingsacteren bij Het Eerste Bedrijf en Verus Lutum.

Als trainer is Hanneke praktisch ingesteld en weet met humor en interesse de deelnemers/ cursisten te stimuleren en te motiveren om hun eigen gedrag onder de loep te nemen. Oprechte nieuwsgierigheid en de fascinatie voor gedrag zorgt ervoor dat Hanneke de deelnemers/ cursisten snel leert kennen en weet daardoor de koppeling naar de praktijk goed te maken.

Dit doet ze zowel als extern trainer en als trainer bij haar zelfontwikkelde methodiek TET. Als trainer heeft Hanneke onder andere ervaring bij het Friesland College Leeuwarden met trainingen over grensoverschrijdend gedrag en bij Enexis heeft zij via AdviSafe trainingen gegeven over veiligheidsleiderschap.


n99952nmti3an0ogytc2_normal
instruMENS is een GOC-erkend leerbedrijf.